0542 541 59 59
[email protected]

General Power GP-30 CX 3" Su Motoru Pompa Kapak Contası (O-Ring / Benzinli-Dizel Uyumlu)

Yorum yok
100,15 TL
Adet
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

3 inç Benzinli ve Dizel Su Pompaları İçin General Power GP-30 CX Pompa Kapak O-Ring Contası

3 inçlik su motorlarında kapak söküm veya temizlik işlemleri sonrasında ezilmiş, sertleşmiş veya formunu kaybetmiş O-ring contaların tekrar kullanılması; pompanın hava alarak emiş yapamamasına veya yüksek basınç altında dışarı su kaçırmasına neden olur. General Power GP-30 CX pompa kapak O-ring contası, basınca ve sudaki kireç/kimyasallara dayanıklı esnek kauçuk yapısı ile mükemmel sızdırmazlık sağlar.

Neden General Power GP-30 CX Pompa Kapak Contasını Tercih Etmelisiniz?

  • Birebir GP-30 CX ve 3" Pompa Uyumu: General Power GP-30 CX başta olmak üzere 3 inçlik tüm standart benzinli ve dizel su motoru pompa gövde kapak kanallarına %100 oturur.

  • Yüksek Esneklik ve Formunu Koruyan Yapı: Baskı altında tam sıkışma sağlayarak uzun süreli kullanımlarda dahi esnekliğini ve sızdırmazlık özelliğini korur.

  • Tam Vakum ve Basınç Performansı: Pompa ilk çalıştırmada emiş yaparken içeri hava girmesini engeller, su basma esnasında ise dışarı sızıntı yapmasını önler.

  • Zorlu Şartlara Uyumlu: Sürekli su temasına, çamurlu, kireçli ve milli suların aşındırıcı etkisine karşı yüksek direnç gösterir.

Teknik Özellikler:

  • Marka / Model: General Power / GP-30 CX

  • Ürün Grubu: Su Motoru Pompa Aksamı / Sızdırmazlık Elemanları

  • Ölçü / Uyum: 3 Inç (3" Su Pompası Gövde Kapağı Kanalı İçin)

  • Parça Tipi: Salyangoz Gövde O-Ring Contası

  • Uyumlu Motor Tipleri: 3 inç Benzinli ve Dizel Tüm Su Pompaları

Montaj ve Teknik Servis Tavsiyesi

 ÖNEMLİ (Montaj Uyarısı): O-ring contayı kapağın kanalına yerleştirirken bükülmemesine veya kıvrılmamasına dikkat edin. Katlanmış veya burkulmuş şekilde monte edilen O-ringler kapak sıkıldığında zedelenip kesilir ve su sızdırmaya başlar. Usta Tavsiyesi: O-ring contayı kanala oturtmadan önce üzerine çok hafif sıvı sabun veya gres yağı sürmek, montaj esnasında contanın yerine kayarak tam oturmasını sağlar ve kapağın sıkılması sırasında ezilmesini önler.


50 026 PTS300312


Ürünler ve Mağazamız Hakkında Bilgilendirme

Mağazamızda satılan ürünlerin tamamı %100 orjinaldir. 
Her sipariş için adınıza veya şirketinize fatura düzenlenir.
Akülü, elektrikli ve benzinli ürünler 24 ay distribütör garantisi altındadır.
Ürünlerimizin tamamı anlaşmalı kargo şirketimiz olan Aras Kargo veya Yurtiçi Kargo ile gönderilir.
Henüz soru bulunmamaktadır.
Benzer Ürünler
Yükleniyor...