ARS BUDAMA MAKASI TEKNOLOJİLERİ

Tarih: 08.02.2021 18:48
ARS BUDAMA MAKASI TEKNOLOJİLERİ
ÇELİK KALİTESİ

“Olağanüstü iyi kalitede çelik” anlayışımız sayesinde ortaya çıkan olağanüstü kesme performansı. ARS, her zaman en iyi çelik üreticileri ile çalışır ve budama aletleri yelpazesi için en yüksek kalitede çeliği geliştirmiştir. Bu çelik, ARS-kalite odaklı etik politikamızın bir sonucudur ve en zorlu Japon Endüstriyel Standartları (JIS) tarafından onaylanmıştır.

ISIL İŞLEM

“Mukavemet” ve “Sertlik”, kesme bıçaklarının en önemli temel faktörleridir. ARS, deneyimli ustalık tekniğinin becerisini sayısal ölçeğe dönüştürmeyi başarmıştır. Bu daha sonra otomatik ısıl işleme ve dolayısıyla yüksek dereceli ısıl işlem görmüş çelik üretmeye yönlendirilir.

UZMANLIKLA TAŞLAMA SÜRECİ

ARS, ürünlerinde en hassas, yüksek kaliteli ve dayanıklı kesme kenarlarını sağlamak için kendi uzman taşlama proseslerini ve ekipmanlarını araştırmış ve geliştirmiştir.

TASARIM

ARS’nin sürekli iyileştirme politikası, zorlu ergonomik, ekonomik ve performans hedeflerini karşılamak için deneyimli, yüksek eğitimli profesyonel tasarımcılar ile çalışılarak elde edilmiştir.
SERT KROM KAPLAMA
Sert Krom kaplama daha fazla sertlik, paslanmaya karşı dayanıklılık, keskin görünüm ve üstün dayanıklılık sunar. Pürüzsüz yüzey reçinenin bıçaklara yapışmasını ve üzerinde birikmesini engeller.

DARBE SERTLEŞTİRME

Yeni darbe sertleştirme yöntemi, yüksek frekanslı akımların yarattığı darbe enerjisini kullanarak saniyenin birkaç binde biri içinde hem ısıtma hem de soğutmayı içerir. Bu yöntem, ARS bıçaklarının, Rockwell C ölçeğindeki herhangi bir okumanın üzerinde, Vickers ölçeğinde 900HV ila 950HV arasındaki olağanüstü sertliği oluşturmasına ve yine de yüksek elastikiyetlerini korumasına olanak sağlamıştır. Darbe sertleştirme, normal kullanımda bıçak ömrünü yaklaşık üç kat uzatacaktır.

DÜZ DİŞLER

ARS bıçakları, bıçağın arka kısmı ince ve dişleri daha kalındır ve daha sonra bıçaklar, tekdüzelik ve hassas diş ilerlemesi sağlamak için otomatik taşlayıcılarla taşlanır. Bu, uzun süreli keskinlik, tıkanmasız testere ve son derece pürüzsüz bitmiş bir kesim ile sonuçlanır. Bıçakların kenarları ahşap yüzeye asla değmediği için testere bıçaklarına bir direnç yüklemez, bu da kesimi kolaylaştırır ve hızlandırır. ARS testereleri, geleneksel testereler gibi ahşabı yırtmaz; bıçak gibi keser.
Yükleniyor...